Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Hobby zand fijn wit
 

Hobby zand fijn wit

Fijn decoratie zand wit. Potje met fijn zand in de kleur wit. Het zand is ongeveer 0,1 tot 0,5 mm dik en er zit ongeveer 475 ml in een potje.


 
Image of Rayher visnetten gebroken wit 60 x 125 cm
 

Rayher visnetten gebroken wit 60 x 125 cm

Vissersnet naturel 60 x 125 cm. Een leuk decoratief vissersnet in gebroken witte kleur. Het naturel vissersnet is ongeveer 60 x 125 cm groot.


 
Image of Kleding stiften groene glitter
 

Kleding stiften groene glitter

Groene glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.


 
Image of Kleding stiften met glitter
 

Kleding stiften met glitter

Setje glitter textielstiften, dekkend. Stiften met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stiften zijn watervast dus het textiel kan in de wasmachine. , Dit artikel bestaat...


 
Image of Kleding stiften roze glitter
 

Kleding stiften roze glitter

Roze glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.


 
Image of Kleding stiften blauw glitter
 

Kleding stiften blauw glitter

Blauwe glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.


 
Image of Kleding stiften rood glitter
 

Kleding stiften rood glitter

Rode glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.


 
Image of Kleding stiften zilver glitter
 

Kleding stiften zilver glitter

Zilveren glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.


 
Image of Kleding stiften goud glitter
 

Kleding stiften goud glitter

Gouden glitter textielstift, dekkend. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven. Schrijven, laten drogen, strijken en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.


 
Image of Kleding stiften dik zwart
 

Kleding stiften dik zwart

Zwarte textielstift met dikke punt. Stift met een dikke punt om op kleding (textiel) te schrijven zonder te fixeren! Schrijven, laten drogen en klaar om te dragen. De stift is watervast dus het textiel kan in de wasmachine.